Garda, Fløysvingene og Fana

Stor aktivitet på mange arenaer lørdag. Vi stilte sterkt i Fanaløpet halvmaraton, og en Melkesyre-sekstett dro til Gardasjøen i Italia for å delta i Lake Garda Mountain Race.

Varegg stilte solid i Fanaløpet halvmaraton i dag med mange gode plasseringer. Stian Hovind-Angermund fortsatte der han slapp forrige helg. Han feide gjennom Fanaløpet på 1.14.30 og kapret dermed den gjeveste plassen på pallen for Varegg i dette tradisjonsrike løpet. På fjerdeplass debuterte Odd-Anders Grimsbø på halvmaraton med strålende 1.18.48 etter et klokt disponert løp. Om ikke det var nok så sikret Dag Haugland 5.plassen etter jevn løping, Varegg-debutanten Mathew Lynas tok sjetteplassen med 1.19.46 og Trygve Andresen fulgte på 7. med 1:20:40. Hogne Sataøen kom seg akkurat inn under 1:30 med 1:29:26 og Ørjan Svaland Aas debuterte på halvmaraton med fin tid 1:35:32. 

Christina Linde og Nancy Sommer gjorde også sterke halvmaratonprestasjoner. Spesielt Christina dokumenterte solid maratonform med tredjeplass og 1.29.45. Kjersti Asora Sveen fullørte på flotte 2:07:22. Arrangør sliter tydeligvis litt med resultatene. Like fullt er de offisielle resultatene her. Kondis bildereportasje ligger her.

IMAG0270-2

De som reiste lengst for å ta seg ut var en sterk Melkesyre-sekstett anført av Frode Sørhøy. Formsterke Bjarne Ludvigsen måtte dessverre kaste inn hånkleet før start. Leggmuskelen fikk seg en smell på fredagens løypebefaring. De fem andre gjorde imidlertid en prima opptreden i den tøffe traseen fra Gardasjøen og oppover bakkene mot Monte Baldo. Du kan lese mer om Lake Garda Mountain Race her.

Ketil Ola sørget for at denne kjempegjengen fikk svingt seg til Fløyen!

2012-10-07 13:59:55