Flott Varegginnsats på Fana Stadion

Fremgangen fortsetter for Vareggløperne. Både nye perser og KM medaljer er med i fasiten for lørdagen på Fana Stadion.

Tom Skjæråsen kom nesten for seint til dagens 800 meter. Stresset så imidlertid ut til å gjøre godt i den spebygde kroppen. Kontrollert åpningsfart og en frisk sisterunde resulterte i 2 sekunders forbedring av pers, til 2.02.90 (ca). Jonas Gjesdal presterte 2.00.78 i samme heat etter en rå avslutning. Belønningen ble KM gull i G17 for Tom og KM gull i menn senior for Jonas. Trygve Andresen bar ikke preg av fredagens blåtur og skled elegant inn til bronsemedalje. Klokken stoppet et sted på 2.09-tallet.

Dagens mest spennende start med Vareggøyne, var Christina Ellefsen Hoplands debut på tartan. Det var nytt med start i delte baner, en dameveteran fra Osterøy i samme bane som krevde innerspor og stor åpningsfart. Christina taklet utfordringene på sedvanlig vis, ro, kraft og kontroll. Fagekspertisen lot seg imponere og gratuleterte med en flott start på baneløpingen. Tiden på 2.26 holdt til bronsemedaljen i KM.

Blant dagens siste øvelser var 600m for ungdom, der feltene for 13- og 14-åringer ble samlet i ett felt. Magnus Vonen kunne dermed finne en fin rygg å henge seg på ut fra start. Det så litt tungt ut cirka halvveis, men unge Vonen fikk samlet seg og hadde en avslutning der han nesten tok igjen den eldre gutten. Resultatet ble klar seier i gutter 13 og uoffisielt 1:41.05, det vil si pers med drøye to sekunder. Gratulerer!

alt

Fornøyde og flotte representanter for Vareggs friidrettsgruppe

alt

Haakon likte det han fikk servert av Vareggløperne

alt

Det var mange som satte pris på Tom sin flotte fremgang

alt

To Vareggløpere på pallen i menn senior - imponerende!

IMAG0227red

Magnus kan kose seg med både ny pers og flott førstepremie i kveld.

alt

Svingvakter av beste merke!

2012-06-09 15:19:49