Flott første-etappe til Blåmanen

Det krydde av spreke løpere. Etter at fellesstarten barket avgårde kom også solen. Fantastisk god stemning i målområdet. Absolutt en pangstart på høstens flotteste eventyr på byfjellene.

Torun Øvergaard Aarvik og Stian Hovind-Angermund var de raskeste fra bommen ytterst i Tarlebøveien til Pumaens målgang ved demningen på Tindevann. Bak de to ekspertene strømmet det inn med løpere av meget solid kaliber.

Litt ekstra skryt til Stian som leverer løping fra øverste hylle. I tillegg er han en skikkelig motor i arrangørstaben. Fra tilrettelegging til ferdig ryddet arena. Virkelig prima idrettsmann. Stor takk også til det nye målteamet med Christian, Haakon og Monica. De utviste stor ro, høy presisjon og hadde imponerende godt syn. Puma vil også takke guttene i lavlandet, og Trygve for imponerende premiedryss og ypperlig tilrettelegging i målområdet. Trygve på sin side skryter mest av Gro.

Denne reportasjen støtter seg til bilder fra Trygve Andresen. Han byr frem flere bilder på Kondis.no. Bildemannen Bjarne skuffer selvsagt heller ikke denne gangen. På Blaamanen.no kan du studere et usedvanlig rikt utvalg bilder av glade løpere.

Resultater finner dere her.

Odd-Anders Grimsbø er godt i gang med grunntreningen

Det samme gjelder Rasmus Vonen som skal komme sterk tilbake etter plunder med skader

Patricia Flataker tenker mest på Løvstakken Opp, men var glad for å få være med i gladgjengen på Blåmanen

Cathrine Wiseth fikk vist at hun er av de tøffeste naboene til Mulebanen

Knut Grove passer tiden og gleder seg over å fortsatt kunne stå imot når ungdommen ypper seg

Øyvind Nyberg fikk et par herlige skalper

Det lugget for Fjellgeieten Lars, men selv med sykdom i kroppen er han vanskelig å dempe. Haakon studerer stilen.

Juvelen i Melkesyresamlingen, Elisabeth Vik

alt

Arena Blåmanen

2012-10-22 07:50:43