Drakter til Varegg - Team Melkesyre

Det vil i løpet av de neste ukene bli delt ut gratis draktsett til utøvere i Varegg Team Melkesyre.


Bak initiativet står utstyrsleverandørene Craft og Drevelin, og PR-byrået HBSPR™ - dette er de samme som sponsor motbakkekongen og vår kjære venn Thorbjørn Ludvigsen.

Draktsettet består av kort tights (kongeblå*) og løpetrøye i tilsvarende farge. På ryggen vil logoen til Varegg være svært synlig, og under vil det stå "Team Melkesyre" som på dagens overtrekksdrakter. Det er bare utøvere som deltar for Varegg Team Melkesyre i offisielle løp (motbakkeløp, stafetter, marathon, løpskaruseller etc) som mottar drakten, og den må hentes ved personlig fremmøte hos Drevelin. For å bygge Team Melkesyre til en enda sterkere merkevare i såvel Varegg som det øvrige miljøet i Bergen, er det ønskelig at utøverne bruker den nye "outfiten" så ofte som mulig. Blir den slitt ut, kan man få en ny! 

Ved siden av dette arbeides det med å få en sykkeltrøye, dette har vist seg mer komplisert om man skal ha disse spesialdesignet, og ikke minst kostbare. Sykkeltrøyene er spesielt tilpasset lange løp hvor man har baklommer til drikke/niste. Det vil bli gikk mer informasjom om dette senere. Det er videre mange som har etterlyst overtrekksdrakten mange allerede har. I løpet av en ukes tid er det ventet at det kommer påfyll fra produsenten, og det er fint om de som ønsker bukse eller jakke sender en epost til hbs@hbspr.no. Varegg sender regning til den enkelte på overtrekksdress. Vi håper at de første draktene er klare allerede til Løvstakken Opp søndag 13. mai.

* Craft/Drevelin har ulike typer benklær i den aktuelle fargen som løpetights, nikkers, hot pants, shorts etc, og dersom noen i stedet velger en slik løsning må man påregne å betale et eventuelt mellomlegg selv.

2012-05-06 14:06:56