Bjarne klar for Motbakke-VM

Bjarne Ludvigsen er presidentklarert for veteran-VM i motbakkeløp i Bühlertal i Tyskland 19. mai.

Bjarne som fra før er rangert som verdens mest entusiastiske motbakkeoppmann, forbereder seg nå knallhardt til møte med det ypperste av godt voksne motbakkeløpere. Han har hatt en tøff treningsvinter og sikrke kilder som Facebook, kan også avsløre at kraftløperen behandler kroppen med askese. Vareggløperen skal reise og bo sammen med alle motbakkeløperes president, Christian Prestegaard.  Med de to karene ombord regner vi med at det ikke blir kjedelig på følgende flymaskiner fra SAS:

17MAY  Bg-Frankfurt    avreise        12:50     ankomst 15:00

20MAY Frank-Oslo                             20:00                     21:55

20MAY Oslo-Bergen                          23:05                      23:55


Bjarne blir å finne på dagens Mulismil og vil etter løpet være tilgjengelig for spørsmål og pep-talk.  

Rykter fra Eidemarken, det gamle arbeiderstrøket nord for Skansen brannstasjon, gir håp om at det kan bli tre sterke Vareggløpere på startstreken i Bühlertal 19. mai. Andersenguttene, John og Mats, kribler etter å få tatt ut sitt potensiale med internasjonale referanser. Vi krysser fingerene for at de får kabalen til å gå opp.

Her er oppfordringen fra presidenten:

Sjå info om årets store VM i motbakkeløp for veteraner i Bühlertal som ligg i Schwarzwald i den sørvestlege delen av Tyskland: www.wm.tv-buehlertal.deDet er ei praktfull løype på 9,5 km med 776 m stigning som er lett å springe på flotte turvegar. Sjå: http://www.wm.tv-buehlertal.de/en/race-track/race-track.html.  Meld deg på før 31. mars !

alt

2012-03-17 19:38:26