Årets ungdomsløpere 2012

Treningen er rettet mot 2013 prestasjonene, men datoen tilsier at det er tid for oppsummeringer.

Ungdomsløperne har hatt en aktiv sesong. Alle løperne har notert fine fremganger og gruppen har vært større enn noen sinne i moderne Varegg-tid. Kampen om de gjeve utmerkelsene har vært den tetteste  prisgiverne kan huske.

Rolf Hansens hederspris til årets ungdomsløper 2012: Tildeles til løpere som utmerker seg med topp tre plassering på Norges Friidrettsforbunds alderstatistikker. Prisen settes i forhold til om løperen innehar første, andre eller tredjeplass på en eller flere distanser. Kretsaldersrekorder og medaljer i mesterskap skal gi ytterligere uttelling.

Tildeles:

Christina Ellefsen Hopland

Begrunnelse:

Christina Ellefsen Hopland har markert seg som en meget positivt Vareggløper i 2012 sesongen. Imponerende sterk løping på landeveien ble ført videre med innsats fra øverste hylle i terrengløp og på banen. Blant 15-åringene i Norge er hun:

Christina satte en støkk i alle sine 15 år gamle konkurrenter med feiende frisk løping og gullmedalje i ungdomsmesterskapet i terrengløp (korte løyper i Strandebarm). 

.

Pumaens Pris til årets mest offensive ungdomsløper 2012: Tildeles den løperen som satser hardt og våger mye. Løperen har gjennom deltakelse på stevner og trening fremstått som en inspirator for andre ungdomsløpere.

Tildeles:

Odd-Anders Grimsbø

Begrunnelse:

Odd-Anders Grimsbø har vist en flott innstilling til fellestrening og konkurranser gjennom hele 2012 sesongen.

Odd-Anders har ellers vist fin fremgang som baneløper. Han greide å kvalifisere seg til årets junior-NM i Sigdal og flyttet personlige på en rekke distanser.

alt

Mye å smile for når Odd-Anders ser tilbake på 2012 sesongen

alt

Historisk stafettlag - KM-vinnerer på 1000 meter stafett (Jonas, Tom, Trond Erik og Torjus)

 

 


2012-12-31 14:39:44