Mulismilen 2012

Il. Varegg Fleridrett. Fjellveien og Isdalen

17.03.12

Resultatliste Løypelengde: 5 KMReturn
Plass Navn Klubb                 Tid
1 Zewde Hulensav,Mulugeta Il Norna-Salhus 16:16 +00:00
2 Tvedt,Jørgen Il Norna-Salhus 16:39 +00:23
3 Loftås,Øyvind NOTEAM 16:56 +00:40
4 Ryngøye,Thomas Il Norna-Salhus 17:12 +00:56
5 Sunde,Sindre NOTEAM 17:32 +01:16
6 Andresen,Trygve Varegg 17:57 +01:41
7 Herland,Vegard Il Norna-Salhus 18:24 +02:08
8 Skiftestad,Kai NOTEAM 18:37 +02:21
9 Sælen,Christer Il Fri - Friidrett 18:58 +02:42
10 Pettersen,Jørgen Kondis 19:14 +02:58
11 Strømberg,Hans Martin Åsane Ck/fjellgeit 19:15 +02:59
12 Herland,Sondre Il Norna-Salhus 19:29 +03:13
13 Herland,Bjørn Il Norna-Salhus 19:31 +03:15
14 Espeseth,Torbjørn Il Norna-Salhus 19:41 +03:25
15 Nyberg,Øyvind Varegg Team Melkesyre 20:13 +03:57
16 Lekva,Amalie Il Norna-Salhus 20:20 +04:04
17 Igelkjønn,Tom Hsi 20:49 +04:33
18 Søviknes,Harald NOTEAM 21:03 +04:47
19 Landro,Cecilie Il Norna-Salhus 21:08 +04:52
20 Skjelvan,Ketil Ola Varegg Team Melkesyre 21:12 +04:56
21 Vesterly,Bjarte NOTEAM 21:50 +05:34
22 Aas Andersson,Åsmund Il Norna-Salhus 21:59 +05:43
23 Hildeskor,Tommy NOTEAM 22:17 +06:01
24 Skiftestad,Astrid Haugesund Il 22:25 +06:09
25 Johnsen,Helge Varegg Team Melkesyre 22:42 +06:26
26 Iden,Pernille Il Norna-Salhus 22:52 +06:36
Iden,Geir NOTEAM 22:52 +06:36
28 Berger,Marius NOTEAM 24:23 +08:07
29 Sveen,Kjersti Asora Varegg Team Melkesyre 25:11 +08:55
30 Schrøder,Haakon B Varegg - Team Melkesyre 25:45 +09:29
31 Abildgaard,Bjarte NOTEAM 26:50 +10:34
32 Fismen,Birgitte Melkesyre 28:15 +11:59
33 Prestegård,Elin NOTEAM 29:13 +12:57
34 Kristiansen,Anette NOTEAM 31:30 +15:14

Hjemmeside:Il. Varegg Fleridrett Kontakt e-post adresse: infovaregg@gmail.com

17.03.12 20:02:10 eTiming versjon 3.6 Emit as

Lisensen tilhører: Varegg il