Fløyenkarusellen 2012

Varegg Team Melkesyre. & Fjellgeitene.no

Resultatliste Kvinner Løype: 1Return
Plass Navn Klubb                 Tid
1 Brubæk Bua,Maria Fjellgeitene.no 14:51 +00:00
2 Liland,Hanne Viking T&if 15:46 +00:55
3 Straume,Anne Hege HSI 16:27 +01:36
4 Kjærevik,Ann Helen HSI 16:57 +02:06
5 Johnsen,Tone Varegg Team Melkesyre 17:41 +02:50
6 Sveen,Mona Therese NOTEAM 18:34 +03:43
7 Sveen,Kjersti Asora NOTEAM 18:44 +03:53

Hjemmeside:Varegg Team Melkesyre Kontakt e-post adresse: infovaregg@gmail.com

01.02.12 22:08:40 eTiming versjon 3.6 Emit as

Lisensen tilhører: Varegg il