Fløyenkarusellen 2012

Varegg TM & Fjellgeitene. Fjellveien - Fløyen

Resultatliste Kvinner Løype: 1Return
Plass Navn Klubb                 Tid
1 Brubæk Bua,Maria Fjellgeitene 15:57 +00:00
2 Sygnestveit,Kari Hsi 16:12 +00:15
3 Straume,Anne Hege Hsi 16:33 +00:36
4 Dyrhovden,Gro NOTEAM 16:43 +00:46
5 Johnsen,Tone Varegg Team Melkesyre 18:54 +02:57
6 Sveen,Mona Therese NOTEAM 19:10 +03:13
7 Sveen,Kjersti Asora NOTEAM 19:15 +03:18

Hjemmeside:Varegg TM & Fjellgeitene Kontakt e-post adresse: infovaregg@gmail.com

27.01.12 06:30:33 eTiming versjon 3.6 Emit as

Lisensen tilhører: Varegg il