Voldsom Vareggdeltakelse i Fanamilen

stigatleMange Vareggløpere og assosierte var å se i årets utgave av Fanamilen. Prestasjonene var heller ikke så værst.

Det var litt småsure forhold før start, men egentlig nokså bra for løping, 12 grader, litt vind og lett regn. På startstreken til 10km fant vi Christian Holter, Stig Atle Eide, Alemayehu, Nancy, undertegnede, Torstein, og du skal ikke se bort fra at det var flere som stod inne i blant mengdene. Alemayehu åpnet kontrollert, men viste etterhvert at han har formen inne og havnet på sterke 33:50, som likevel bare holdt til 3.plass i dag. Samboer Nancy viste også gode tendenser da hun kapret samme pallplassering i dameklassen. Dette lover godt foran Berlin maraton, der de igjen skal løpe mot storheter som Haile Gebrselassie og Christina Bus Holt.

Litt lengre bak hadde Stig Atle og Trygve en fight om det de tror kanskje var 5.plassen. Stig Atle har bygd motor med barnevognløping, og har så absolutt noe på gang så snart han får pusset på løpssteget. Tiden for Trygve ble årsbeste med 36:37 og Stig Atle havnet knappe 10 sek bak dette. Torstein Frantzen stormet inn til 38:35. Christian Holter slo til med pers i denne småtøffe løypa, med tiden 40:22. Nå gleder vi oss til å se om han kan bryte den magiske 40-barriæren.

På 5km vant den Vareggassosierte løperen Gudmundur på litt over 18 minutter. Tom Skjæråsen kapret en flott 6.plass og har full kontroll på den viktige 20min-grensen. Gudmundur som sprang med GPS-klokke rapporterer at løypa må være 4-500m lengre enn 5km. Ellers ble Knut Grove observert i følge med barna sine. Hvordan det gikk med eventuelle andre Vareggløpere i folkehavet på Fana stadion vites ikke, men det kommer reportasjer både på kondis.no, og resultatlister på fanamilen.no.

Fra Trondheim rapporteres det om sol og fine forhold, og en bronsemedalje til Jonas på ungdomsmesterskapet i terrrengløp. Gratulerer! Egen reportasje kommer.

sitotaw

Det gnistrer av prins Alemayehu foran Berlin Maraton.

Nancy Nancy har fått godfølelsen tilbake. Også hun skal til Berlin.

christian2 Vi gratulerer Christian med ny pers. Christian, Trygve, og mange andre Vareggere ser nå fram mot Stoltzen.

2011-09-18 19:20:42