Verdsungdomsspelen - flott fremgang

Lördag var det igjen sommer og sol i Göteborg. Magnus spurtet, mens Rasmus og Jonas innfridde forventninger om fremgang.

Först ut lördag var igjen Magnus Vonen. 1500 meter sammen med ett år eldre gutter var oppgaven. Gutten som kvelden för forrige löp måtte dusjes för leggetid for å finne roen, begynner å venne seg til den Nya Ullevis store scene. Han löp som planlagt, holdt hodet kaldt, men manglet også på denne distansen den rette makkeren. Tempoet ble derfor litt slakkere enn töffingen kunne önsket, men avslutningen var fra överse hylle. Tiden ble 5.10.32.

Jonas Gjesdal gjorde en kjempejobb i 15-årsguttenes storoppgjör på 800 meter. I et felt med 9 raske og viljesterke konkurrenter gikk det med litt mye krefter i kampen om posisjoner, men resultatet ble likevel en flott pers på 2.01.16. Knappe sekundet for seint til en super andreplass.

I det tredje heatet kjempet Rasmus Vonen som en löve fra startstrek til målgang. Han jobbet knallhardt med å holde sin fjerdeposisjon og ble belönnet med en pers som holder til deltakelse i Ungdomsmesterskapet. Rasmus sin pers på 800 meter er nå 2.11.57, kravet er 2.12.00.

Fullstendige resultater fra Verdsungdomsspelen finner du her.

alt

Gneistgutten Casper Stenersen er en klasselöper som inspirerer unge Magnus

alt

Tid for ettertanke etter töffe tak på Ullevitartanen

alt

Varegg og BT-guttene med brede glis etter den fine 800 meteren

alt

Blid og i töysehumör - lovende for morgendagen

alt

Vi måtte litt inn i mörket for å finne en av fremgangens bakmenn

2011-07-09 19:20:34