Verdsungdomsspelen - sterk avslutning

Søndag var det dags for å gripe de siste sjansene på Nya Ullevis slitte tartan. Guttene trykket til og kunne smile i sommersolen.

Magnus Vonen avsluttet Gøteborgbesøket med 200 meter i Pojkar12. Tom Skjæråsen fikk bryne seg på skarpskodde løpere på 3000 meter med et skjema til UM kravet. Rasmus Vonen og Jonas Gjesdal fikk møte det svenske supertalentet William Levay på 2000 meter.

alt

Magnus over mål på 200 meter i fin stil

alt

Tungt med løp flere dager på rad, langdryg oppvarming og en travel økt på Liseberg

alt

Læregutten var lite lysten på snakk rett etter målgang

alt

Tom er vanskelig å fange på foto når han er i fart. Sistemann i heat 1 på 3000 meter for gutter 17 år måtte holde 9-blank fart for å henge på halen. Tom hadde skjema til 9.50 og berget seg rutinert inn på 9.38.10

alt

Jonas og Rasmus lot seg ikke tynge av alvoret i startområdet

alt

William Levay lot seg ikke stresse av et solid favorittstempel. Med god drahjelp fra Gustav Stensjø satte han likegodt europarekord for 15-åringer på 2000 meter med 5.30.62

alt

Jonas fortsetter fremgangen. Han løp med kløkt og avanserte jevnt og trutt gjennom de fire første rundene. På den siste runden manglet det litt kraft for å nå kampen om tredjeplassen. Tiden ble 5.53.79. Rasmus kom litt i trøbbel og fant ikke den gode rytmen i det første røverfeletet som talte hele 23 løpere.

alt

Tommelen opp for guttenes innsats og prestasjoner i Gøteborg

Fullstendige resultater fra Verdsungdomsspelen finner du her.

Reportasjer med bilder av guttene i aksjon finner du på kondis.no (lørdag, lørdag og søndag)

2011-07-14 04:58:29