Varegg arrangerer Energilekene 2011

Varegg er hyret inn for å være medarrangør under Energilekene 2011. Begivenheten er i år lagt til Bergen førstkommende fredag og lørdag.

Energiselskapet BKK som også er hovedsponsor for "Stoltzekleiven Opp", er hovedansvarlig for Energilekene 2011. De har gitt Varegg oppgaven å arrangere motbakkeløp og O-løp. Fredag arrangerer vi derfor løp i "Stoltzen" med første start klokken 14. Arrangørstaben er hentet fra øverste hylle og består av Rolf Hansen, Haakon Svendal, Kåre "Puma" Bjertnæs, Harald Abbedissen Jonas Gjesdal og Brynjulf Vonen. Deltakerne vil fortsette til Aasebu der det venter andre utfordringer.

Lørdag er det orienteringsløp med start ved NHH og målgang på Stemmemyren. Niklas Profors har lagt løypen som er kupert og krevende. Løpskraft i avslutningen trekkes frem som en mulig mesterskapsclue. Starten er satt til klokken 13.45. Ungdomsløperne utgjør ryggraden i arrangørstaben. Følgende står på arrangørlisten: Rasmus Vonen, Tom Skjæråsen, Peter Skjæråsen og Jonas Gjesdal. De har hentet inn Vegard Westergård til prøveløping og godkjenning av postplassinger.

Ønsker du å orientere deg mer om hva Energilekene 2011 består i, kan du gå inn på Energilekene.com.

Eksempel på en deltaker i Energilekene

2011-05-25 20:27:36