UM - snubling og sterk debutant

Vareggløperne har gjort unna første dag av Ungdomsmesterskapet i friidrettshallen på Ranheim.

Torjus Raa løp med kløkt og uten respekt på 800 meter mot rutinerte 17-åringer. I tre og en halv runde holdt han fast på tredjeplassen i feltet. På oppløpet var det naturlig nok lite ekstra å hente. Da seg det konkurrenter forbi, men debuten med 2.10.64 står det respekt av. Torjus viste et flott potensiale, så nå blir det spennende hva han får til i fortsettelsen. Torjus skryter over piggskoene han har lånt av Håkon Westergård. Han tror ikke at de har løpt så fort før.

Tom Skjæråsen løper mot 16-åringer og tok en flott tredjeplass i sitt heat med 2.12.02. Tom kjempet godt både mot utfordrere og ubehagsfølelsene som alltid preger mellomdistanseopplevelsene.

Jonas Gjesdal og Rasmus Vonen var i selskap med offensive 15-åringer. Jonas gav alt på sisterunden for å få tak på mesterskapsmedalje, men med seks meter til mållinjen gikk Varegg-gutten ned for telling. Piggsko og stive bein taklet ikke tartanen. Rasmus holdt stilen og steget helt inn, men var ikke helt klar for tempoet. Det blir bedre på 1500 meter søndag.

Resultater fra mesterskapet finner du her.

Torjus fikk virkelig kjenne at 2.10.64 koster.

Tom sparte ikke på kruttet og trenger litt tid i horisontalen for å hente seg inn.

Guttene har et utmerket humør og ser ut til å trives på mesterskap.

Storskjemen hadde ikke Vareggløpere helt i toppen i dag, men kanskje i morgen

 

2011-03-13 17:21:46