UM - snert og mer snubling

Vareggløpere havnet i dramatikken også på mesterskapets siste dag.

Lørdagens store positive bidragsyter, Torjus Raa, gikk søndag rett i mesterskapfelle nummer en. Fyldige felt og ivrige løpere gir ofte knall og fall i starten. Store og sterke Vebjørn Borge fra Osterøy gikk direkte ned fra start. Torjus prøvde å unngå å trakke på skolekameraten, men oppnådde bare å bli lagt i bakken av en annen konkurrent. Vareggløperen var raskt på beina igjen, men fikk tidlig den sure smaken av en voldsom innhenting av feltet. Han var imidlertid den eneste av de involverte i massefallet som ikke brøt.

Tom Skjæråsen unngikk trøbbel, men greide ikke å finne den fine flyten han hadde lørdag. 1500 meteren hadde litt for mange runder for en unggutt uten rytme. Det vet alle som har prøvd.

Rasmus Vonen kjørte en klassisk "Gøteborg". Rolig bak i feltet helt til speaker antydet at det var tid for en avgjørelse. Da var Rasmus våken og viste frem både snert og sine raskeste klyv på oppløpet.

Jonas Gjesdal var igjen ikke rå nok da det avgjørende rykket gikk to runder før mål. Han lå godt plassert fra startskuddet smalt til en opplagt Markus Harbo fra Skjalg trykket til fra tredjeposisjon. Vareggløperen gav en luke selv ikke en superspurt kunne tette. Tiden på 4.25-tallet var positiv, men fjerdeplassen egner seg best som treningsmotivasjon.

Resultater fra mesterskapet finner du her.

Her er en blid Torjus sammen med fellen fra Osterøy

Ikke lett å få skarpe bilder når Rasmus kobler inn turboen.

Mathias Engevik foran Jonas. På tredjeplass gjør Markus Harbo seg klar.

Den glade Ungdomsmesteren, Markus Harbo, ser frem til å møte Vareggløperne utendørs.

2011-03-14 07:50:44