Tyrvinglekene og helgen ellers

Ståheien etter det flotte Fløyenløpet begynner å legge seg, og ungguttene er igang på Nadderud.

Mange gode tilbakemeldinger på torsdagens løp til Blåmanen. Løypen kan vanskelig bli bedre, premiebordet til Brynjulf begeistret og arrangørene var som alltid blide og imøtekommende. Løpsleder takker for god innsats.

Fredag dro ungdomsløperne til Nadderud for å delta i Tyrvinglekene. Det er Norges største ungdomsstevne. Magnus Vonen var første Vareggløper i aksjon. Han løp 600 meter og  fikk oppleve vanskene med å løpe i et stort felt med bare aggresive konkurrenter. Det var tøft å finne posisjon og alt for mye av løpet var unnagjort da kraftløperen fikk fri bane. Likevel det nest beste unge Magnus har levert på distansen, 1.49.42.

Rasmus Vonen og Jonas Gjesdal kastet seg ut i kamp på 2000 meter. Feltet ble ført av supersvensken Gustaf Stensjø fra Sävedalens AIK fra start til mål. Varegg-guttene fant farten for tøff etter en runde og Jonas måtte ta ansvaret for fremdriften i pulje to. Rasmus satset frisk og hang godt med. 600 meter fra mål startet Vareggduoen en frisk offensiv. Innendørsmesteren Mathias Engevik ble hentet inn. Jonas sikret seg en storfin andreplass og Rasmus fosset inn til fjerde. De nye persene lyder på 5.56.70 og 6.01.85.

Unguttene fortsetter på Nadderud lørdag og søndag. Resultater finner du på hjemmesiden til Tyrvinglekene.

Lørdag er det trening i Isdalen for alle som søker etter forbedring av løpsformen. Menyen er klassisk og overkommelig. Trygve har satt opp 1000 meter ganger seks.

Søndag er det en fin mønstring for alle som er glad i bakkeløp. Da arrangerer den stolte Arnaklubben Fri "Gulfjellet Opp". Her vil Varegg spille ut flere av sine sterkeste kort.

alt

alt

alt

2011-06-19 07:52:35