Treningslyst i oktober

loping2011Den mest aktive konkurranseperioden er over for i år, men vi har fortsatt muligheten til å utnytte treningsgrunnlaget en liten stund til før sesongavslutning.

Ulikt vår egen Prins, kom verken Geir eller Haile til mål i Berlin maraton. Men ingen av de har gitt opp enda. Geir skal til Frankfurt, mens Haile må vi vel også tro vi får se i forskjellige maraton framover. De viser at det fortsatt er mer igjen av sesongen.

Det er flere godbiter med løp igjen i år. Først er det Fanaløpet i morgen (lørdag), så er det vårt eget banemesterskap onsdag, deretter 1. løp til blåmanen den 22.oktober, også baller det på seg med ulike karusellmuligheter i Fana og flere Blåmanenløp i november. Treningsopplegget i oktober er orientert rundt å vedlikeholde eksisterende prestasjonsnivå til og med disse løpene, med litt vekt på Barn's Green som blir som en sesongavslutning for de av oss som reiser dit i månedsskiftet mot november.

Langrennsutøverne er i oppkjøring nå, mens de som er på utkikk etter en liten vinterpause kan vente med dette til begynnelsen av november og dermed utnytte treningsgrunnlaget fra i høst enda litt før det tenkes på en ny runde med grunntrening.

Treningene i treningskalenderen skulle passe for mange, så her er det bare å møte opp. Vel møtt til trening og konkurranse!

CIMG2428-450

Det er nok en stund til det blir slike værforhold på Skansemyren igjen, men de blide ansiktene er kanskje de samme.

2011-09-30 22:03:54