Travelt på Tarlebøveien

nancy1Først Rundemanen opp, så en solid treningsøkt i Isdalen. Med ungdommene i Fredrikstad og Odd-Anders i Jølster, måtte veteranene stå opp for Varegg lokalt.

Rundemanen opp foregikk i tjukk tåke og rundt 18 grader. Lummert med andre ord. På en herlig tredjeplass fant vi Lars Olaf Haaheim, bare 31 sekunder bak "vinneren" Lars Røttingen. Røttingen var egentlig ikke vinneren i dag, for det var Kirsten Marathon Melkevik som kom først i mål, 11 sekunder foran førstemann i herreklassen.

Litt lengre ned på lista finner vi Knut Grove, Nancy Sommer, Rolf Sælen og Øyvind Fossøy. Både Knut og Nancy sliter litt med formen for tida sier de. Selv om det kanskje ikke ser helt slik ut for oss andre. Vi ser de nok likevel enda litt sterkere utover høsten, og gleder oss til det! Rolf er, ved siden av Lars Olaf, dagens mann; Han var i nærheten av å repetere trusselen han utgjorde mot Per Gunnar Alfheim i gamle dager. Rolf havnet usle 12 sekunder bak PGA i mål.

Resultater og bildereportasje fra Rundemanen ligger på kondis.no sine nettsider.

Litt senere på dagen var det oppmøte i Isdalen, der Pål og Trygve stilte til en god terskeløkt. Planen ble gjennomført med 2x1500+6x1000, og vi håper på et strålende treningsutbytte.

Fra Jølster meldes det at Odd-Anders har tatt en flott andreplass i "Trekktraseen opp", et kort, bratt motbakkeløp på 1000 meter lengde og 220m høyde.

Gratulasjoner sendes til ungdommene i Fredrikstad og Odd-Anders i Jølster!

Rundemanenopp2011_023LarsOlaf

Lars Olaf var et varp på overgangsmarkedet.

Rundemanenopp2011_085Knut

Knut valgte Rundemanen opp i stedet for Birken. Et fornuftig valg.

Rundemanenopp2011_157Rolf2

Rolf Sælen. Lett i steget og med "tommelen" instinktivt opp. Sikre kjennetegn på stigende form.

Rundemanenopp2011_167Nancy

Nancy er med, i sterkt driv.

2011-08-28 00:47:49