Terrengstafett på Skansemyren

Tirsdag kveld braker terrengsesongen løs. Den klassiske terrengløypen på Skansemyren gir et verdifullt trøkk. Her kan det løsne for løpere som ønsker å kjenne pirringen av gryende form.

Vi benytter anledningen til å prøve ut konkurranseformen to-manns-stafett. Hver løper skal tre ganger gjennom den 1000 meter lange løypen. Første heat starter ca 18.45.

Det er også en åpning for løpere som ikke fristes av stafett, men som setter pris på terrengløp. Varegg som er en fleksibel arrangør, kan også by på en frisk 3 kilometer. Løperne følger samme løype som stafetten. Starten for terrengløpet er ca 19.00.

Kart som viser løypen finner du her.

Stafetten er åpen for alle som ønsker å prøve seg. Det er til god hjelp for arrangøren med påmelding i forkant, helt innen lunsj løpsdagen. Dersom du har et lag du tror på er det kjempefint. Dersom du er klar med søker en makker er det bare å melde seg på. Vi finner en lagkamerat med godt trykk i. Meld deg på her.

Har du spørsmål knyttet til stafetten kan du rette disse på epost til johs.gjesdal@gmail.com.

Oversikt over påmeldte til tirsdagens terrengstafett.

Terrengløp kan gi deg et møte med media. Her forklarer en av Vareggs ringrever hvordan det er å ligge i tet fra startskudd til målgang.

Terrengløp gir mange friske dueller. Her to av fjorårets tøffeste terrengløpere.

Her er to andre som også gjorde seg bemerket i fjorårets terrengløyper.

Rutine er ikke mangelvare når Varegg arrangerer. Kom og få startnummer av Kåre Puma!

2011-03-29 07:21:40