Svendals Svenneprøve - glimt av gamledager

En fantastisk fin dag i Fjellveien. Arrangørene Haakon Svendal og Kåre Puma Bjertnæs var storfornøyd med både forhold og prestasjoner.

2011 utgaven av Svendals usedvanlig flotte løpstilbud endte opp med tre heat. To heat der det ble kjempet over 600 meter og det store finaleheatet der distansen var 950 meter. Rekruttene var de friskeste på den korte distansen, mens de mer garvete gjorde opp seg imellom på den korte 1000-meteren.

Fotballguttene Henrik og Martin viste tæl i det første heatet som ble vunnet av Tom Skjæråsen. I det andre heatet var det Ellen Louise som ledet an og viste at Varegg har løpsglade rekrutter.

Odd-Anders Grimsbø la nok et løp til årets seiersrekke. Han satte fjorårsvinneren, Lars Ivar Berge, kraftig på plass. Lars Ivar kontrollerte igjen andreplassen foran lettbeinte Christer Sælen.

Resultater fra løpet finner du her. Ønsker du å sammenligne mot prestasjonen til gamlegutta finner du referansen i notatene etter testløpene forut for Holmenkollstafetten i 1975 (3.6Mb). 

Premien fra Dolly Dimples trekkes blant deltakerne når arrangørstaben møtes i Badstuen fredag ettermiddag. Følg med på varegg.no.

Heat nummer to flankert av Haakon og Puma. Ekstra pluss til Tom som stilte i samtlige heat!

Det er lenge siden vi har hatt et så flott finaleheat i Svendals Svenneprøve! For de som savnet Stig Atle Eide i finalefeltet, så kan kondis.no fortelle om hvorfor han ikke var i Fjellveien.

2011-04-29 08:54:48