Strandebarm - seniorene imponerer

Først tok de bilturen fra Bergen til Starndebarm i striregn. Deretter feide de gjennom 2 runder på det flotte friidrettsanlegget ved Hardangerfjorden.

Søndagens store navn i Vareggfriidretten er Eirik Vestrheim og Christer Sælen. Begge sesongdebuterte på 800 meter med brask og bram. En begeistret speaker konne annonsere henholdsvis 2.10.16 og 2.10.62 på de to Vareggløperne. Nå er det bare å vente i spenning til Framolekene åpner for Eirik og Christer førstkommende fredag.

Med til historien hører det imidlertid at de to seniorene overlot grovjobben til unggutten Jonas Gjesdal. Han kom rett fra duell på 100 meter til jobben som fartsholder. Han holdt grei fart for guttene, men viste på oppløpet at han ikke var interessert i å gi vekk mer enn hjelp med farten. Jonas løp inn på 2.09-tallet. Rasmus Vonen var også i feltet. Hans oppgave var å presse seniorene bakfra. Han fant posisjonen, men resignerte etterhvert i regnværet.

Det er godt mulig at det er flere Vareggløpere som har imponert denne helgen. Vi har ikke fått oppdatert oss på Universitetslekene, løp på Lindås eller strabasene med å komme seg over de 7-fjell.

alt

Sterke seniorer - Christer og Eirik

alt

Blide unggutter - Rasmus og Jonas

alt

Arrangøren var meget glad for at denne flotte gjengen fra Varegg dukket opp på stevne i Strandebarm

alt

Strandebarm har fått et utmerket anlegg for friidrett

2011-05-29 20:01:22