"3 løp til Blåmanen" - premieoversikt

Lørdag 19. november er det siste etappe til Blåmanen. Premiesjefen lover å være på plass i Vareggs klubbhus.

Premier kan derfor hentes både før og etter løpet. Det er fristet med premier både for sterke prestasjoner og etter uttrekking på startnummer. Følgende oversikt gjelder så langt. Listen vil gjøres fullstendig umiddelbart etter mågang den siste løpsdagen.

  Etappe
Premier Første Andre Tredje
Beste Kvinne "Owens overraskelser"
Beste mann "Owens overraskelser"
"Blid og heldig" Gavekort fra Løplabbet
Vinner kvinner Elise Pernille  
Vinner menn Thorbjørn Thorbjørn  
Trukket på startnummer      
1 Kirsten Grevskott Tommy Steinsland  
2 Bjarne Ludvigsen Rolf Sælen  
3 Cathrine Wiseth Svanhild Båtnes  
4 Morten Tronstad Isak Collett  
5 Markus Kjærner-Semb Ove Hansen  
6 Peter D Kryvi Haagen Nesse  
7 Jon Gustav Vabø Lars Engeli  
8 Morten Seliussen Mats Andersen  
9 Elise Vikne Hanne Liland  
10 Olav Benjaminsen Styrk Finne  

Det er som vanlig påmelding og utdeling av startnummer i Vareggs klubbhus fra klokken 13.00 løpsdagen. Løpere som ønsker å komme tidlig ut i løypen kan starte fleksibelt fra klokken 13.15. Forhåndspåmelding gir deg en høy stjerne. Alle som har vært med på en av de to foregående etappene er påmeldt. Påmeldingen er ikke forpliktende (no show, no pay). Registrer deg  her.

Løypesjef Mats Andersen har i samarbeid med Brynjulf Vonen funnet frem til en meget spennende avslutning på "3 løp til Blåmanen". Det blir rene desserten for de som liker variasjon. Kart over den 6,7 kilometer lange løypen finner du her. Det viser at løypen følger Fjellveien, Fløysvingene til den runder over Fløysletten. Her tar du til venstre på vei mot Brushytten. Etter ca 200 meter tar du rett frem i svingen og løper sti mot Skomakerdiket. Her krysser du rett over veien og inn på sti i skogen. Stien følges til Fjellhytten og videre til Blåmansveien. Her vil teknikerne ha en liten fordel og terrengsko anbefales. Herfra går det oppover og etterhvert på sti over Blåmanen til målgang på samme sted som på de to tidligere etappene. Etter et testløp søndag er vinnertiden for herrer stipulert til 32.50.

De lokale Fjellgeietene satser stort på finalen og kaller inn til prøveløping med hodelykt onsdag klokken 18.00. Fremmøtet er på Mulebanen (rett nedenfor Vareggs klubbhus).

alt

2011-11-15 16:29:31