"3 løp til Blåmanen" - løypeprofil

Fjellgeiten Lars Engeli gleder seg stort til å storme fra Fjellveien til Blåmanen førstkommende lørdag. Han har testet løypen og sender løypeprofilen.

Lars hadde med seg løperen som kapret tredjeplassen på den første etappen, Erlend Moster Knudsen. Erlend viser tommelen opp for den siste etappen og er full av lovord. Her vil han kunne løpe fort. Med et lite smil føyer han også til at i denne løypen kan det være mulig å true Thorbjørn Ludvigsen. Ryktene vil også ha det til at juniorlandslagsløperen Håkon Westergård er ventet å være i Sandviken løpsdagen. Da lukter det duell.

Det er som vanlig påmelding og utdeling av startnummer i Vareggs klubbhus fra klokken 13.00 løpsdagen. Løpere som ønsker å komme tidlig ut i løypen, kan starte fleksibelt fra klokken 13.15. Forhåndspåmelding gir deg en høy stjerne. Alle som har vært med på en av de to foregående etappene er påmeldt. Påmeldingen er ikke forpliktende (no show, no pay). Registrer deg  her.

Kart over den 6,7 kilometer lange løypen finner du her. Det viser at løypen følger Fjellveien, Fløysvingene til den runder over Fløysletten. Her tar du til venstre på vei mot Brushytten. Etter ca 200 meter tar du rett frem i svingen og løper sti mot Skomakerdiket. Her krysser du rett over veien og inn på sti i skogen. Stien følges til Fjellhytten og videre til Blåmansveien. Her vil teknikerne ha en liten fordel og terrengsko anbefales. Herfra går det oppover og etterhvert på sti over Blåmanen til målgang på samme sted som på de to tidligere etappene. Etter et testløp søndag er vinnertiden for herrer stipulert til 32.50.

Hold deg oppdatert om Blåmansløpene og andre Vareggløp på Facebook.

alt


2011-11-18 07:43:49