Praha Marathon - litt lurt av lekenhet

Trygve Andresen leverte en god maraton og uhyre rask rapportering fra Praha.

Fra Facebook har vi Trygves umiddelbare ettertanker etter løpet i sentrum av Praha: "2:53:30, godkjent. Solid pers (5 min). Jippi! Men kunne fortsatt hatt bedre gjennomføring, 1:23 på første halve, og over 1:30 på andre. I og med den farta fram til halvvveis, kan jeg ikke ha bomma mye på formen; Tipper det kunne blitt pers på halv også, om det hadde vært den distansen i dag, og utrolig gøy å se så gode kilometertider (noen helt ned mot 3:40) på klokka på en maraton."

På epost har redaksjonen mottatt følgende fra den glade maratonløperen: "Det gikk da tålelig bra i dag.
Været var cirka 12-15 grader og sol. Noen mente dette var for varmt. Jeg opplevde det som helt greit nokså lenge, men på slutten så føles jo alt galt uansett.
Løypa var nokså lettløpt. Noen steder var det litt brostein, men det var heldigvis ikke veldig lange partier. Mesteparten av løypa var lange strekk, men også litt svinger i sentrum.
Jeg traff slovaker, tyskere, og flere nasjonaliteter i løypa. De jeg kjenner her nede som skulle springe var fra Tsjekkia. Bilde ligger vedlagt. Nå er det bare ut for å nyte tsjekkisk øl i denne flotte ærverdige metropolen, med lave priser og god smak. :)"

Den første sms'en fra Trygve etter løpet tydet i retning av at han hadde latt seg rive litt med i starten og fått betale litt for det. Mye tyder imidlertid på at dette var bra og at Trygve blir farlig i fortsettelsen.


2011-05-08 15:38:31