Perser i fleng på Fana Stadion

Utmerkete forhold for løp, vindstille og 12-13 grader, inviterte til maksimal innsats. Vareggløperne som fant veien til anlegget sør i byen, løp alle til personlige rekorder.

Odd-Anders Grimsbø greide å presse seg under 4.20 på 1500 meter. Med en tid på 4.19-tallet jumpet han rett inn på 6. plassen på Vareggs statistikk for 1500 meter.

Unge Magnus Vonen var litt overraskende i feltet på 1500 meter. Han fant rytmen, jobbet konsentrert og var hårfint fra å se firetallet.

Trygve Andresen dukket opp på 5000 meter med nye piggsko, og bein som var lette i starten. Han kjempet lenge med Brikke Bjarte og Bjarte fra Osterøy. Rundt halvveis dreide mye seg om å stabilisere rundetidene og holde ryggene til to andre fra Osterøy. Trygve mobiliserte all sin trønderske kraft den siste tusenmeteren. Det gav en positiv slutt-tid på 16.58.34. Tiden indikerer absolutt at det begynner å løsne for Trygve.

Tom Skjæråsen og Christian Holter kom ikke til start grunnet manglende eller mye administrasjon. For Tom var årsaken behov for drill i fremmendspråket fransk, og et sammenbrudd i transportløsningen fra Sandviken. Christian derimot var tidlig på Fana Stadion. Han fikk imidlertid hendende fulle med arrangøroppgaver og oppfølging av unge håpefulle. Begge kommer sterkt tilbake allerede på søndagens Fanamil.

alt

2011-09-15 06:30:02