Ny løper på lørdagens trening

Flotte forhold i Isdalen lørdag ettermiddag. Fire ganger ti minutter, pluss et drag på fem minutter sto på planen.

Trener Trygve var på plass. Han var litt betenkt da den stødige fartsholderen Dag Haugland måtte kaste inn håndkledet før start. Dag hadde et eller annet plagsomt i hoften. Stemningen snudde imidlertid fort da nykommeren Eirik Haugen dukket opp. Den lettbeinte med fortid som frontløper i Fløyenkarusellen og medlemskap i Vossaalliansen, gav et meget positivt førsteinntrykk. Eirik jobber i Nordsjøen, men satser på å dra full nytte av fellestreningene når han er på land.

Konklusjonen etter økten i Isdalen var at nok en furnuftig investering var plassert. Alle kan regne med akseptabel avkastning når høstingen tar til.

Nancy Sommer kom dessverre for seint. Hun hadde imidlertid en alternativ treningsplan som sikkert gav prima opplevelse i finværet.

Fra Totland meldes det om fine forhold. Knut Grove skal ha gjennomført en solid treningsøkt. I dag hadde han selskap i sporet av ungdomsløperen Jonas Gjesdal. Knut melder fra Totland: Påskestemning i det bergenske skiparadiset Totland-Frotveit. Sol, pluss to og flotte forhold for alle uansett stilart og nivå. Registrerte heller ikkje ukvemorda og slossinga dei driv med i Nordmarka.

 

2011-02-12 21:06:49