Mye gla'løping på Gran Canaria

 

Jonas Gjesdal har lagt ned mye bra trening på Gran Canaria den siste uken.

Ungdomsløperen ser ut til å trives med litt avveksling fra veteranøkter i Fjellveien og Walthertreninger i Turnforeningens lekestue. Så langt har han unnagjort rolige turer innover åsene fra sørkysten av den største Kanariøyen. Søndagens langtur gikk til ”Ivars plass” som kanskje har fått navnet sitt etter den kjente fjellvandreren fra Sandvikslien.

Jonas har også testet tartanen på to ulike baner. Tirsdagsøkten ble gjennomført det kommunale stadionet i Maspalomas. Farten var fin, spesielt sammenlignet med et overraskende stort antall gående inne på banen. Torsdag gikk turen til utkanten av storbyen Las Palmas. Her fikk Vareggløperen, takket være Bjørn Brobak fra Stortingets IT-avdeling, slippe til på et meget fint anlegg. Stadionanlegget var dekorert med OL-motiver og rommet aktiviteter i et antall som burde være tilstrekkelig til å friste de fleste.

Jonas på "Ivars-plass" med ryggen mot øyens mest kjente fjellpartier

På stadion i Las Palmas var det stor lokal aktivitet

På stadion i Maspalomas var det også mange som jobbet med formen og få av dem hadde forståelse for den rangenorden som gjelder for bane nummer en.


2011-03-06 08:42:35