Mye å se frem til!

Det nærmer seg Påske og stillstand for fellesaktiviteter, men straks etter høytiden venter vårsesongen med friske utfordringer på løpende bånd.

Torsdag 28. april er det "Svendals Svenneprøve" i Fjellveien. Svenneprøven byr på fartsprøver på henholdsvis 600 og 1000 meter. Arrangøren legger opp til heatstart og kan love kjekke premier i rekruttklassens lille lotteri. For løpere i de eldre klassene er løpet en anbefalt forberedelse til Askstafetten. Mer om "Svendals Svenneprøve" kommer på varegg.no straks over Påske.

Askstafetten arrangeres søndag 1. mai. Oppmann for uttak av stafettlag strever fortsatt med løpere til veteranlag for både menn og kvinner. Har du glemt å melde deg som interessert i deltakelse på stafettlag, eller akkurat funnet frem løpsskoene, send en melding til johs.gjesdal@gmail.com.

Torsdag 5. mai er det stafettfinale for rekruttene. Da arrangerer T & If Viking stafett på Skansemyren. Oppkjøringen til denne stafetten er Skansemyren Grand Prix som går av stabelen onsdag 4. mai.

Oppmann for bakkeløp har sendt to lenker, for å pirre bakkeløperne til ekstrainnsats i påsken. Her kan du lese om "Gullfjellet Opp" og nyskapningen "Fløyen Opp".

Rekrutt i fint driv - nye muligheter både i Fjellveien og på Skansemyren

2011-04-18 09:59:42