Mulismilen - tirsdag 5. april kl. 19.30

Bergens eldste mosjonsløp avvikles også i år med to løypelengder 5.0 og 10.6 km. Nytt av året er at kortløypen er kontrollmålt.

Begge løypene har start i Fjellveien ovenfor Vareggs klubbhus (Badstuen). 5 kilometeren er kontrollmålt og godkjent av autorisert løypemåler. Dermed er bare å klemme til for løpere som vil måle sin kapasitet på 5 kilometer.

Startkontingent kr. 70,-

Påmelding i Vareggs klubbhus fra kl. 18.00 løpsdagen eller ved registrering på varegg.no. Vi setter stor pris på forhåndsregistrerte løpere. Du trenger ikke å betale dersom du er påmeldt, men skulle bli forhindret fra å delta.

Løpet blir avviklet enkelt og i en god tone – vel møtt!!

Løypebeskrivelse

Begge løypene starter i Fjellveien ovenfor Vareggs klubbhus. Løperne i begge løyper følger Fjellveien sørover. De passerer Fløybanens stopp i Fjellveien etter å ha tilbakelagt en drøy kilometer.

Løperne fortsetter i videre sørover. Ca 150 meter før Fjellveien møter Ole Irgensvei er det vendepunkt for løperne i kortløypen. De følger samme rute tilbake og har målgang ved startpunktet.

Løperne i langløypen fortsetter ut Fjellveien og nedover Ole Irgensvei forbi Bellevue.

I bunnen av bakken møter Ole Irgensvei Svartediksveien. Her tar løperne til venstre bort Svartediksveien og skal etter omtrent 100 meter følge Tarlebøveien opp til venstre.

Tarlebøveien er veien innover i Isdalen. Løperne passerer bommen og holder stø kurs innover til vending ved steinbruddet (like før veien går oppover til Tarlebødemningen). Løperne følger samme rute tilbake og har målgang ved startpunktet.

2011-03-31 08:31:55