Mulismilen og Fristafetten

Tirsdag arrangerer Varegg Mulismilen. Onsdag starter stafettsesongen med Fristafetten.

Mulismilen har start klokken 19.30 på tirsdag. Løypene passer for mosjonsløpere i alle kategorier, fra de avanserte til helt avslappete. Fjellveien er lettløpt og utsikten har aldri noen klaget på. Forhåndspåmelding er til stor hjelp for arrangøren. Meld deg på her. Beskrivelse av løypene og annen informasjon om Mulismilen finner du på varegg.no.

Arrangøren trenger flere hjelpere til tirsdagens arrangement. De udekkete oppgavene er enkle og fra øverste hylle. Vi trenger løypevakter i søndre del av løypen (Ole Irgensvei, Bellevue og Tarlebøveien) samt en veiviser som kan sykle foran feltet. Meld deg pr epost til johs.gjesdal@gmail.com.

Fristafetten er et sikkert tegn på vår og et varsel om at farten må i fokus. Foreløpig har vi nominert tre lag, To i klassen senior B og ett i veteranklassen:

Klasser med 6 etapper (700-330-853-600-1441-200)
  Senior (20.20) Senior O (20.20) Veteran (19.40)
Lengde Løper Løper Løper
700 Tom Torjus Kåre
330 Jon Ivar Andreas F Christian
853 Odd-Anders Niklas Pål
600 Jonas Sindre Johs
1441 Eirik V Oskar Alemayehu
200 Christer S Rasmus Geir
       
Obs!     Christina

Senior O er et utfordrerlag fra orienteringsgruppen. Laget som virker å ha slagkraft er ikke bekreftet eller endelig disponert. Det er fortsatt mulig å sikre seg en etappe på et Varegglag i Fristafetten eller senere stafetter. Det er bare å registrere seg her.

Det meldes ellers om mye bra trening denne helgen. Trygve skrøt over fremmøte og gjennomføringsevne i Isdalen lørdag. Været var kraftig mot en skikkelig gladøkt, men hardhausene sto imot både torden og en tøff meny.

Guttene som triumferte i terrengløp på Stord lørdag var ute på langtur søndag. Medaljene var lagt i skuffen, men løpsgleden og den offensive innstilling var fortsatt fremtredende.

 

 

2011-04-05 06:27:56