Fine perser i maratonkarusellens 2.løp

C

Nye personlige rekorder til Christina Linde og Trygve Andresen i dag, Nancy Sommer var nære. Alemayehu Sitotaw vant sin klasse i RAK halvmaraton.

 

Det var flotte forhold i dagens maratonkarusell i Fana. Cirka -1 grad, bare veier og sol gjorde sitt til at det var et offensivt felt som la ut fra start. Nancy og Christina sørget for at Varegg fikk god dekning på pallen i kvinneklassen, med flotte 2. og 3.plasser. Nancy har funnet fram godformen og var nær egen personlig rekord i dag, med uoffisell tid 1:29:32. Christina imponerte med nok en personlig rekord, denne gangen med nesten 2 minutter (1:30:50). Hemmeligheten er å løpe jevnt, sier hun. Trygve kunne også skilte med ny pers i dag, med tiden 1:19:36 uoffisielt, som kun holdt til fjerdeplass denne gangen. Offisielle resultater og bildereportasje kommer på www.kondis.no.

Alemayehu gjennomførte nok en flott halvmaraton i Dubai da han vant sin klasse i RAK halvmaraton med tiden 1:14:03. Det rapporteres om et flott arrangement i en fin løype. Resultater finnes her.

 

2011-02-19 16:30:39