Mål for ungdomsløperne i mars

Vi har passert skiftet mellom januar og februar. En måned frem skal ungdomsløperne i piggskoene for å måle krefter med de skarpeste konkurrentene innendørs.

Helgen 11. til 13. mars er det Ungdomsmesterskap innendørs. Trondheim har fått ny innendørsarena for friidrett på Ranheim. Når ungdommene kommer til Trondheim er den første store testen av det nye anlegget unnagjort. I februar arrangerer trønderne NM innendørs. Hallen har faste svinger (ikke hev og senkbare), 4 baner 200m, 1 oppvarmingsbane på yttersiden, 60m felt 8 baner, lengdegrop på borteste langside av banen, kastring/kastnett, stavmatte, høydematte, garderober, kiosk og forhåpentligvis et godt område på utsiden av hallen som kan benyttes som utendørs oppvarming.

Rasmus Vonen, Tom Skjæråsen og Jonas Gjesdal blir Vareggs representanter i mesterskapet. For å få delta i stafetter trenger guttene en løper til. Vi er derfor svært interessert i å komme i kontakt med en eller flere løpere i aldersgruppen 15 til 16 som kunne tenke seg å være med på stafett. Liker du å springe og kan tenke deg å trene jevnt, er forholdene i ungdomsgruppen til Varegg ypperlig.

Helgen etter mesterskapet i Trondheim er det Bamseleker i Stangehallen. Til Bamselekene regner vi med å ha selskap av storsprinteeren fra Munkebotten, Cidi Nzita. Du kan lese mer om arrangementet i Stangehallen her.

Tom og Cidi i Stangehallen under fjorårets Bamseleker

Gjør klar til start på 200 meter!

2011-02-02 20:54:02