Lekent i tøft terrengløp

Torsdag ettermiddag var det siste sjanse for lokale terrengløpere. Klassisk terrengløp på Storetvedtmarkene over 1,5 og 3 kilometer.

Varegg stilte med en fin gjeng. Innstillingen var som alltid  upåklagelig, og brorparten gikk for begge distansene. Været var vått og sikten var heller dårlig, spesielt for løpere litt opp i aldersklassene. I kortløypen, der Torstein Frantzen stilte som regjerende mester, tok Vareggløperne tak i de fem første plassene. Johs Gjesdal var den mest bestemte i avslutningen og vant foran Rasmus Vonen (ff), Alemayehu Sitotaw(ff), Knut Grove og Torstein Frantzen. Pål Sulesund valgte å stå av siden han ikke var meldt på denne distansen.

I langløypen var melodien stort sett den samme. Rasmus måtte imidlertid takke nei etter at han fikk en kjenning i ryggen under duellen med Alemayehu på kortdistansen. Alemayehu tok tidlig kommandoen og til slutt også seieren. Johs fulgte på plassen bak, mens Knut viste stor styrke ved å nedkjempe Jarle Torkildsen i spurten om tredjeplassen. Torstein Frantzen lurte seg til en spurtduell med Pål Sulesund som det så ut til at han tok relativt lett.

Mer om terrengløpet på Storetvedtmarkene finner du på Kondis.no.

2011-04-16 15:50:00