Langhelg for løpere

Det begynner allerede å dra seg til helg igjen. Mange snakker om sykkel, men løpere trenger ikke å sikte mot Voss for å få tatt seg ut..

Krisihimmelfartsdag er det motbakkeløp i Lærdal. Andersenguttene sikter seg inn mot plasser i toppen av resultatlisten fra Storehaugen Opp. Både Mats og John A kjenner den stupbratte stien til Storehagen, og konkurrentene skal være av et sjeldent godt slag om de skal være foran Vareggløperne til toppen. Arild Een er også ventet til start. Er han fri for skade vil Mats få selskap mot toppen.

Torsdag starter også Framolekene (se tidskjema) på Fana Stadion. Rasmus Vonen er første Vareggløper ut på tartanen. Han løper 1500 meter hinder på åpningsdagen. Fredag er det massemønstring og stor spenning knyttet til en ny 800 meter. Søndag skal brorparten av guttene vise hva de kan få til på 2000 og 3000 meter, mens Christer Sælen skal gjøre et første forsøk på å straffe Otto Fjærens tid på 400 meter fra 1981..

Søndag er det også motbakkeløp i Samnanger. Arne Erdal og hans rutinerte stab av arrangører inviterer til Raudvatnet Opp. Vil du ha et enda nærmere alternativ kan du løpe fra Flaktveithallen til Vikinghytten på Vardeggen. Entusiaster i Flaktveit Il prøver å få fart på løpet "Vardeggen Opp". Det går rykter om at Mats Andersen allerede ifjor lovet stort innrykk av Vareggløpere til søndagens løp.

Hovlandsnuten Opp hører også med på menyen denne helgen. Løpet er det andre i motbakkecupen. De som ønsker å være med her må finne veien til Sauda lørdag.

Er det ingenting av dette som passer inn, er Isdalen et selvsagt alternativ lørdag kl. 15.25.

alt

2011-05-31 19:53:12