Stockholm, Oslo, Fana, Florø og Bergsdalen

Sen sommer gjorde lørdagen perfekt for løpere og et brudepar med stort gjestebud. Vegard Westergård debuterte på 10 km, Christina Linde var det mest lettbeinte i Fana og Eirik Vestrheim den som feirer et ja i Bergsdalen.

Fanaløpet er modernisert og byr på et variert utvalg distanser. Christina løp 10 kilometer på 42.01. Det holdt til tredjeplass bak habile løpere fra Osterøy og Fana. Christina nærmer seg høstens store maratonoppgave i Amsterdam. På halvmaraton finner vi Trygve Andresen og Torstein Frantzen. Trygve testet distansen for å være forberedt når alvoret melder seg i Barns Green.

Resultater fra Fanaløpet finner du hos BFG-Fana.

Fra Sunnfjord melder Odd-Anders Grimsbø om 35.20 i Floramila. Det gav andreplassen bak Vedvik, men foran Hafsås. Odd-Anders trykket godt på i en løype som blant annet bød på en bakke med 15% stigning.

Stian Hovind-Angermund gjorde et knallsterkt løp i Stoltzen. Lørdag var han på plass i Oslos Bratteste. Stian kom opp som nummer 18 i herreklassen. Resultater finner du hos Emit.

I Stockholm var Vegard en av dagens sterkeste debutanter i Sicklaloppet. Unggutten fra Fjellveien fløt gjennom de 10 kilometrene på pene 39.20 og en imponerende 42. plass av rundt 1500 løpere. Westergårdene valgte også å spille ut esset sitt i kvinneklassen. Annes strategi var å spare mye til den viktige avslutningsfasen. Takket være en solid sluttspurt kom hun inn hele tre minutter under estimert tid. Stemningen var beste merke i et arrangement preget av svensk grundighet.

I Bergsdalen er det bryllupsfest for Eirik og Synnøve. Bruden er antagelig dagens midtpunkt, men Eirik rapporteres å være svært tilfreds med dagen.

Stian fikk være med å juble med årets motbakkemester (Foto: melkesyre.no)

Stian i den svært kledelige Vareggsingleten (foto: melkesyre.no)

alt

Varm, men fornøyd med debuten på 10 kilometer gateløp

Offensive Odd-Anders er ikke ukjent med å ta stigning i stor fart

2011-10-02 12:43:32