Kvasshovden og to karuseller

Selv om vi er midt i juli tillater terminlisten et høyt aktivitetsnivå. Lørdag er det "Kvasshovden Opp" og deretter følger to karuseller.

Varegg regner med å ha fjorten løpere til start i Ulvik lørdag formiddag. Løpet starter ved fjorden og har målgang på 1030 meter. Distansen er 7.5 kilometer, og det blir hard kamp for å se en slutt-tid på under timen. Vi har en sterk duo på jentesiden med Gunhild Rogne Hallend og Nancy Sommer. På guttesiden knytter det seg ekstra forventninger til formsterke Arild Een. Han har hatt en offensiv inngang til mesterskapet i motsetning til flere av de andre bakkespesialistene som holder kortene tettere til brystet. Erfaringsmessig er det lov til å håpe på mange gode Vareggprestasjoner i den flotte løypen til Kvasshovden. Du kan orientere deg bedre om NM-arrangementet i Ulvik på løpets hjemmeside.

Asfaltløpere kan få ypperlig konkurransetrening på mandag. Da er det igjen Sommerkarusell med utgangspunkt på Fana Stadion. Løypen rapporteres å være litt tung, men treningseffekten er da kanskje enda bedre.

Onsdag er det igjen muligheter på Fana Stadion. Norna Salhus idrettslag arrangerer det første av seks stevner i Nornakarusellen. Distansen onsdag 20. juli er 100, 200, 400, 1500 og 5000 meter. Det er påmelding ved fremmøte, og du finner mer informasjon her.

Det er også satt opp en plan for kvalitetstrening lørdag. Er det trening som passer best i helgen finner du Trygves treningstips i kalenderen.

alt

Arild var suveren i Feios og i Ulvik er det enda lenger til toppen. (foto: Kondis.no)

2011-07-15 09:24:57