Kongen, Regjeringen og Kretstinget

Kongen tildeler medaljer, Regjeringen tildeler prestisjetunge oppdrag, mens kretstinget i Hordaland Friidretskrets ber om drahjelp.

I forrige uke hadde BT et stort oppslag om buekorpsgutten og friidrettstreneren Walther Hauge.  Kongen hadde bestemt at Walther skulle tildeles sølvmedalje og et utmerket skussmål. Dermed fikk vi en grei bekreftelse på at ungdomsløperne i Varegg er sikret en seriøs rådgiver med en velprøvd oppskrift på fremgang i friidrett. Nå har Walther lovet at medaljen skal feires med grillparty i Gøteborg under Verdsungdomsspelen.

Torstein Frantzen er en av Walthers mest fornemme elever. Akkurat i år kan han kanskje bare matches av den tidsaktuelle Håkon Borgen i Statnett og sentrum av norsk kraftforsyning. Walther storkoser seg når Borgen med sitt pene bergensk kommer på riksdekkende TV for å forsvare monstermaster i Hardanger. Torstein driver også med tilpasninger til utfordringer i det moderne samfunn, men på en helt annen del av banen. Torstein er kallet til å lede det nye "Arvelovutvalget" som skal legge frem forslag til forbedringer iløpet av 2013. "Arveretten har fått større betydning for folk, og det er viktig at arveloven sikrer at formuer overføres på en rettferdig og hensiktsmessig måte, sier lovutvalgets leder, Torstein Frantzen."

Torstein skal også ta et tak for friidretten i Hordaland.  Etter meget hard konkurranse og vurdering av ulike regler for utvalgssammensetning, endte Torstein opp som leder for kretsens Mosjonsutvalg.

alt

Lars Ivar Berge fortjener også litt ekstra omtale. I juni har han i tillegg til å starte fra blokk gjort unna disputas og sikret seg doktorgradspapirer på NHH.

2011-07-01 17:49:35