KnarvikMila - hyggelige Haile

Lørdag var det Minimil, halvmaraton og treningsseminar på Knarvik. Søndag sprang flere den klassiske Mila. Den etiopiske løperkongen Haile Gebrselassie var et naturlig midtpunkt også for Vareggløperne.

På Minimila var Svein Ove Båtnes på plass med et knippe rekrutter. Halvmaratondistanse var det Nancy Sommer og Prins Alemayehu som tok seg av. Alemayehu løp til en solid fjerdeplass med 1.14.42. Nancy kom i mål på 1.34.29 som gav 6. plass i det sterke damefeltet.

På selve Mila fikk flere Vareggløpere måle krefter med selveste Haile. Løperkongen fra Etiopia vant klart med tiden 28.29. Trygve Andresen stormet over mål på 36.00, mens Odd-Anders Grimsbø noterte seg for 36.16. Christina Linde fikk en fin fjerdeplass blant jentene med 41.49. Det er kommet meldinger om at resultatservicen fra Knarvik ikke er helt til å stole på. Mye tyder på at Trygve kom noe senere over mål, mens Odd-Anders får mye skryt for 10 kilometer debuten. Han skal ha levert lunsjen i siste sving og sovnet i bilen på vei hjem.

Resultater og siste nytt fra Knarvik finner du her.

Alemayehu fikk revansjert seg mot Brikke-Bjarte (Foto: Kondis.no)

alt

Odd-Anders trivdes når han fikk stå mellom en Prins og Konge

alt

Trygve og Christina var på plass for å høre litt fra Haile om hva som skal til

alt

Kirsten Marathon er ikke Vareggløper, men Haile var like hyggelig med henne

alt

En avslappet Haile Gebrselassie på podiet

2011-09-04 18:17:55