Jansens Jaktstart - prima forhold

Onsdagens gjennomgang av løypen gav bare positive svar. Med gode værmeldinger tyder alt på en flott Jaktstart.

Den lokale løpsanalytikeren Lars karakteriserer løypen som vakker, variert og helt i tråd med god Vareggånd. Her er det mulig å få testet kondisjonen, presset kroppen mot melkesyre eller helt enkelt få seg en fin tur over Sandviksfjellet og Fløyen. Fjellgeiten Lars målte løypen til 10.6 kilometer på sin flotte Garminklokke. Etter nærmere studier av informasjonen på klokken er han torsdag formiddag kommet til at løypen kanskje bare er 10.3 kilometer.

Regnværet har tatt vekk all snø og is fra løypen. Terrenget sliter noen plasser med å ta unna alt vannet. Det kan derfor være sørpete i enkelte korte partier, men nok til at de som fikk nye løpssko til Jul lar disse hvile lørdag. Det er en god del veiløping. Sko uten pigger og med litt demping kan derfor være vår anbefaling.

Torsdag klokken 12.00 vil Håkon Westergård sørge for en reell indikasjon på hva løypen er god for i år. Svein Jansen har innvilget Håkon en rekordtidlig start. Jansen er åpen for å slippe flere til på denne starten om det er behov for det. Det er ikke nødvendig å holde følge med Håkon. Løypen er greit merket.

Vi setter stor pris på løpere som letter administrasjonen ved å melde i forkant av løpsdagen: PÅMELDING

Les mer om Jansens Jaktstart her. Har du spørsmål kan de rettes til infovaregg@gmail.com.

alt

alt

Denne karen har hatt det travelt på Facebook i romjulen, men blir likevel å se i løypen lørdag.

2011-12-29 09:39:00