Inspirasjonstur for slitne veteraner

Stein Roar Andersen melder at det meste er klappet og klart for høstens tur til London og løpereldoradoet Barns Green. Turneen gjennomføres den siste helgen i oktober.

For løpere som har vendt seg til leve etter det regelmessige, er Andersens opplegg midt i blinken. De faste punktene på helgeprogrammet er fredagens 5 kilometer i Hyde Park etterfulgt av et innarbeidet debriefingsrituale, og søndagens halvmaratontur til landlige Barns Green.

Etter en sondering i sommer har reiselederen funnet frem til et nytt hotell. Nøktern standard, men ideelt lokalisert er Andersens karakteristikk av stedet.

I gruppen av underårige finner vi Eirik Vestrheim, Christer Sælen og Trygve Andresen. Mats Andersen holder veteranalder, men passer neppe merkelappen sliten. Jeppe Holst og Johs Gjesdal er helt klart inne på alle kriterier. Til halvmaraton styrker reiselederen troppen med Johs Hjellbrekke som kommer sørover fra Manchester lørdag.

Friplassene er i år vunnet av Ragna Waagø og Albart Tvedt. To glade løpere fra Øystese som begge har tilhørt Vareggs solide dommergruppe.

Jeppe Holst en sliten veteran av beste merke

2011-09-26 20:02:21