Helgeprogrammet - mer enn BIRKEN

Trener Trygve byr på verdifull kvalitetstrening, og innendørsfriidretten har forflyttet seg til Hedemarken.

Lørdag er en viktig treningsdag for utholdenhetsutøverne. Kvalitetstreningen denne dagen bys frem med garanti om høy avkastning. For godt til å være sant vil noen kunne hevde, men de har antagelig ikke lest treningsveilederen som er rettesnor for Vareggs entusiastiske treningsgruppe. Programmet for denne lørdagen finner du i aktivitetskalenderen. Utgangspunktet er fem ganger ti minutter i Isdalen. Vi har ikke fått klarsignal for Isdalen, og må derfor minne om at to gode alternativer fortsatt er aktuelle.

Ungdomsløperen Jonas Gjesdal skal representere Varegg i Bamselekene lørdag og søndag. Han løper 600 meter lørdag og 200 meter dagen etter. På kondis.no kan du lese mer om Bamselekene i Stangehallen.

Minner også om satsingen på en stor Vareggtropp til KM terrengløp 2. april.

For de som setter BIRKEN høyest, men som ikke kan delta selv har NRK følgende tilbud:

Fra kl. 0745 til kl. 11.25 lørdag sender NRK1 direkte fra Birkebeinerrennet. Utover dagen vil det bli vist enda flere glimt fra Birkebeinerrennet.

– Vi skal følge eliten og ikke minst den store massen av skigåere som kjemper seg over fjellet. Og så skal vi vise folkelivet rundt, sier vaktsjef i NRK sporten, Erik Jacobsen.

2011-03-18 15:20:53