Helgeprogram og ny hektisk uke

De ivrigste terrengløperne drar til Modum for å oppleve mesterskap. Trener Trygve sverger til trening med det fantastiske forholdet lav risiko og høy avkastning.

Ungguttene Tom Skjæråsen og Jonas Gjesdal drar sammen med veteranen Johs Gjesdal til UM / NM i terrengløp korte løyper. Mesterskapsløypen har start og mål på Furumo Idrettsplass. Ungguttene skal løpe to runder a en kilometer, mens veteranen må instille seg på tre runder. Det er samme sted som den velkjente Furomomila og underlaget skal være av beste sort. Startlistene tyder på at det blir store felt med konkurrenter fra øverste hylle. Modum Friidrettsklubb informerer om løype og avvikling av mesterskapet på egen hjemmeside.

Terrengløperen Tom ligger absolutt ikke nede. Han er klar for nye utfordringer!

Lørdagens kvalitetsøkt er i Isdalen. Det blir en ny dose med drag på 10 minutter. Anbefalt antall er fem. For de som opplevde utrivelige forhold i Isdalen sist lørdag, kan vi berolige med at det nå er meldt om prima løpsvær (yr.no).

Vi må også gjenta oppfordringen fra stafettoppmannen om at flere må ta et tak. Finn frem de lette skoene og meld deg til tjeneste (epost: eirik.vest@gmail.com). Til onsdagens stafett i Gravdal trenger han tre ungdommer/seniorer (412m, 850m og 930m) og to veteraner (412m og 930m). Stafett er hardt, men utrolig kjekt.

Onsdag er det, i tillegg til Sjøkrigsskolestafetten, Skansemyren Grand Prix, for gamle og nye rekrutter.

Magnus Vonen, fra rekrutt til stilren racer!

Torsdag kan det være duket for en rekke debutanter i stafetten Tveitevannet Rundt. Trener for rekruttene vurderer om Varegg skal stille med ett eller to lag.

Torsdag er det også en lite godbit for veteranløpere og andre som liker mesterskapsløping. Bergensmesterskapet i terrengløp arrangeres på Storetvedtmarkene. Løypen er 3 km lang og startskuddet smeller klokken 19.00. Løpet er det første i HBK-karusellen 2011.

Det går også mot gruppepåmelding i Stoltzen. Den åpner tirsdag 12. april. Alle som vil sikre seg anledning til å vise seg frem i høstens store massemønstring må være rask og respondere på epost.

2011-04-10 13:59:43