Hektisk helg midt i oktober

Det er ingen tegn til at tempoet dabber av, også denne helgen har Vareggløperne kjempet på mange fronter.

Fra Amsterdam kan vi melde at fremgangen fortsetter for Christina. Selv om ikke de offisielle tidene foreligger er det ingen tvil om at Christina returerer med en solig ny pers. Spenningen henger på om den er på undersiden eller oversiden av 3.30. Den gamle persen var 3.38. Arrangøren jobber med å gjøre kjent alle resultater på egen hjemmeside.

Lørdag var Nancy Sommer og Mats Andersen delaktige i at det ble løp til Ulriken. Mange løpere sviktet arrangøren, men Mats og Nancy viste løpsglede og tok seg raskt fra Montana til toppen av Ulriken. Resultater fra løpet finner du her.

På Osterøy arrangerte Bjarte Vik løp i den raskeste 5 kilometertraseen som er å oppdrive på øyen. Her kom  Jon Ivar Djønne seg til mål på sterke 16.53. Vi hadde også forventninger til formsterke Odd-Anders Grimsbø, men han måtte melde avbud på grunn av forkjølelse. Bilder og resultater fra mønstringen på Osterøy finner du hos arrangøren.

I Isdalen sørget Gudmundur Thorsteinsson og Stig Atle Eide for at treningen ble gjennomført med høy kvalitet. I forbindelse med den økten kom det også frem at varegg.no har oversett resultatene fre en 10.000 meter på nye Arna Stadion. På stevnet 28. september noterte Stig Atle seg for 35.28. Bak Stig Atle kom det et par Vareggløpere til. Resultater finner du hos arrangøren Fri Il.

Smart løping og bare et lite tidstap i starten gjorde susen i Amsterdam

2011-10-16 15:31:29