Heftig program for helgen

Denne helgen kryr det av muligheter for de løpsglade. Motbakkeentusiaster og andre løpere i alle alderskategorier har noe å velge i.

Rekruttene er først ut. Fredag ettermiddag arrangerer Gneist Il stevne for de yngste på Fana Stadion. Første start er klokken 17.30. Påmelding bør være avklart senest klokken 17.15. Øvelser er 60 meter og lengde.

Ungdomsløperne setter kursen for Mailekene i Haugesund lørdag morgen. Tom Skjæråsen, Rasmus Vonen og Jonas Gjesdal løper 800 og 1500 meter, mens Magnus Vonen skal måle krefter med rogalendingene på 600 og 200 meter.

Bakkeløperne kan velge mellom det høyprofilerte "Ulriken Opp" lørdag eller det mer familievennlige "Dronningen Opp" på Askøy søndag. "Ulriken Opp" er det første løpet i årets motbakkecup. Her regner vi med at Eirik Vestrheim, Mats Andersen og Odd Anders Grimsbø biter godt fra seg. Er Arild Een kvitt ryggplagene vil han også utgjøre en utfordring for alle med ambisjoner. Stian Hovind-Angermunn er også en "dark horse". Han har slitt med beinhinnebetennelse, men har til gjengjeld levert siste eksamen før sommeren. Alle disse bør imidlertid vokte seg for o-gruppens nye juvel, Erlend Moster Knudsen. På spinnesiden blir det intern kamp mellom Nancy Sommer og Helene Lund-Johansen.

Dersom du ikke lar deg friste av motbakker, kan Osterøybruløpet være et alternativ. Her reklamerer arrangøren med pengepremier til de 3 beste både i herre- og dameklassen. Ikke nok med det. De kan også avsløre at øyens sterkeste løpere er på andre oppdrag og vil derfor ikke forsvare at utbetalingene skal forsvinne fra Osterøyen.

Lørdag til vanlig tid i Isdalen vil trener Trygve sørge for trening med høy kvalitet. I aktivitetskalenderen finner vi følgende beskrivelse av treningsøkten: "6 x 1000m + 4 x 200m, pause er ett minutt rolig jogg."

alt

2011-05-20 19:08:09