Frikarusellen-Vareggløpere som perler på en snor

alemayehu2

Varegg var ypperlig representert i den første utgaven av årets Frikarusell i Arna. Det var gode senhøstforhold for løping, med cirka 6 grader og lett regn, som gav grunnlag for to personlige rekorder i denne løypa som er blant de mer nøyaktige femkilometrene.

Fra en posisjon på cirka 4km kunne sekundant Brynjulf Vonen glede seg over Vareggløpere som kom som perler på en snor; Først prins Alemayehu i godt driv, deretter våryre Odd-Anders, etterfulgt av skisesongklare Stig Atle Eide, Barn’s Greenklare Trygve Andresen, ungdomsløperen Rasmus Brynjulf-sønn, og til slutt familiefar Djønne. Alle på feil side av fjellet, men rett side av 18.

Alemayehu måtte se seg slått av Frikarusellspesialisten Kjetil Foss Angeltveit i dag og kom ”kun” på andreplass. Odd-Anders satte pers med 16:44 men var likevel ikke helt fornøyd. Han har helt sikkert mer inne og det blir spennende å se hvordan han utvikler seg utover vinteren. Også Rasmus Vonen satte en flott pers med cirka 17:30 og har garantert også mer inne. Stig Atle beviser ettertrykkelig at han er klar for skisesongen, med gode 16:52. Trygve må jobbe med retningssansen, men løper heldigvis i et såpass tilgivende segment av feltet slik at feilløping raskt blir korrigert av medløpere. Alemayehu og Trygve ser vi igjen i Fana på lørdag, mens de andre dukker kanskje opp i Isdalen søndag?

Offisielle resultater kommer antakelig her.

FOOddander

Talentfulle Odd-Anders er stadig sugen på mer.

2011-10-21 06:14:12