Ensom kamp i KM

Magnus Vonen viste frem Vareggfargene på Fana Stadion både lørdag og søndag. Denne helgen fikk han ikke med seg flere Vareggløpere i kampen om KM-medaljer.

Lørdag var det 200 meter og start fra blokk. Magnus er fortsatt ikke helt komfortabel på sprint. Heatet for G12 var dominert av raskinger fra arrangørklubben Gneist. Magnus kom sekundet for seint til å kunne gjøre krav på KM-medale. 31.62 sto seg til en fin femteplass.

På søndagens 600 meter var Magnus nærmere rett distanse. Baneeleganten fra Bellevuebakken leverte gode 1.48.25. For det fikk han bronse. Nå er det bare for Magnus å bruke dagene frem til neste helg. Da får han med seg alle ungdomsløperne til fartsfylte oppdrag i Stordleikane.

Ekspertisen i Kondis.no skriver følgende om søndagens utfordring for Magnus: Gutter 12 år talte 8 deltagere og i dette heatet skulle det bli "råkjør" fra start av. Gneist duoen Kristoffer Blucher og Kristian Schønningsen vekslet på og holde farten oppe og det ble løpt så tøft at Magnus Vonen (Varegg) ikke greide og holde følge. På oppløpet viste det seg at Kristoffer fikk kastet seg de nødvendige centimetrene før Kristian og vant på fine 1.42,77. Kristian tok sølvet på 1.42,92 mens Magnus Vonen fikk bronse på 1.48,25.

Resultater fra helgens stevne på Fana Stadion kommer hos Gneist IL.

alt

Starten på 600 meter, Magnus nummer tre fra høyre (Foto: Kondis.no)

alt

Magnus over mål til KM-bronse (Foto: Kondis.no)

alt

2011-08-15 18:12:07