Stockholm, Brighton og Bergen Ultra

De ivrigste maratonløperne brukte søndagen i Brigthon, mens Trygve Andresen valgte Bergen Ultra lørdag.

Trygve Andresen hadde komponert en solid trening for de andre Vareggløperne lørdag, men valgte selv å løpe halvmaraton. Trygve sikter mot Praha Marathon i starten av mai og trengte noen tøffe kilometer i beina. Rapportene fra Rådalen tyder på at trønderen åpnet tøft. Utover i løpet gikk det imidlertid tyngre og Trygve måtte gi fra seg teten. Han komtil målgangen som nummer to på tiden 1.21.49. Bilder og tekst fra Ultramønstringen finner du på kondis.no.

Alemayehu Sitotaw og Nancy Sommer kjører et heftig maratonprogram. I starten på mars løp begge i Barcelona. Denne helgen finner vi Vareggs to fremste maratonløpere på resultatlistene fra Brigthon Maraton. Prins Alemayehu løp på 2.34.21 som holdt til en 8. plass på totallisten. Philemon Kiprop-Boitvant på 2.16.07. Nancy var hårfint unna en topp 10 plassering, men vant spurtoppgjøret om 11. plassen. Tiden ble 3.15.07. Alemayehu kan fortelle om mye vind imot og at varmen var plagsom mot slutten av løpet. Resultater og annen informasjon finner du hos arrangøren.

Fra Stockholm meldes det også om deltakelse av løpere fra Varegg. På resultatlisten fra Vällingbymilen finner vi Knut Grove. Knut kjempet seg inn til en fin 14. plass og 37.49 i hard vind, og antagelig med en vel tidlig start for en seminardeltaker. Arrangøren hadde også ventet Hogne Sataøen til start, men ryktene sier at han forsov seg.

I Trygve sitt fravær fra kvalitetstreningen i Isdalen var det duket for et lite kupp. Løpere som har fått testet seg i stafett og andre med lange tradisjoner innen klassisk intervalltrening så sitt snitt til å velte om på treningsplanen. Dermed var det duket for en ren nytelse i dalen der mange har brukt mye krefter. Gjengen løp 8 ganger 1000 meter med den kjente pausen på ett minutt. Da er det bare å minne om Sjøkrigsskolestafetten på onsdag. Du finner ny informasjon om stafetten her.

Terrengløperne var tilbake i Vareggland med medaljer, men kanskje enda viktigere, nye mål. Derfor var det tidlig opp søndag og fremmøte ved Badstuen for fellestrening. Turen gikk til Isdalen, Blåmanen og Midtfjellet.

2011-04-11 13:59:23