Blåmanen kaller - løypen er klar

John A Andersen melder om strålende forhold fra Fjellveien, via Fløyen, Lysløypen og Rundemansveien til målgang ved Tindevann.

Lørdag 5. november er det klart for den andre etappen til Blåmanen. Start fra Fjellveien klokken 14.00. For de som vil delta i trim/turklassen er det fleksibel start fra klokken 13.15 (tidtaking for de som ønsker det). Registrer deg  her.

Løperoversikten for "3 løp til Blåmanen" finner du her.
Read More

Det er påmelding og utlevering av startnummer fra klokken 13.00 i Vareggs klubbhus. Tok du vare på startnummeret etter den første etappen kan det brukes også i de to neste løpene, gjenbruk er et godt tiltak.

Lørdagens løype: Fra Fjellveien ovenfor Vareggs klubbhus, via Tippe Tue, Fløysletten og Lysløypen til Blåmanen. Målgang ved Tindevann som på den første etappen, ikke høyere oppe som vist på kart og bilder.

Som det seg hør og bør for et etappeløp vil det vanke en ekstra premie for sammenlagtvinnerne for kvinner og menn. I tillegg blir det trukket en premie av samme kaliber blant alle med tre målganger på cv'en. Mer informasjon om påmelding, premiering, løypen og de øvrige etappene finner du her

Spørsmål vedrørende "3 løp til Blåmanen" kan sendes til infovaregg@gmail.com.

alt

Vi sees i målgangen på Blåmanen - vel møtt!

2011-11-12 09:15:16