Rapport fra Gran Canaria

Prins Alemayehu er på plass i Bergen igjen. Han har sendt oss et par bilder og en liten vurdering av  løpsfesten på ferieøyen.

I halvmaratonløpet som gikk i Las Palmas, vant Alemayehu klassen. Han fikk tiden 1.14.06 og var den 9. beste totalt.

Mens resten av Europa fryser i januar, gir Gran Canaria utøvere sjansen til å løpe i vårlig forhold. Lørdag den 22. januar reiste Alemayehu og Frode Johansen fra BFG til Las Palmas på Gran Canaria med charterfly fra Norwegian. Turen varte 5 timer 30 minuter.
 
Det var tre distanse å velge mellom, hel og halv maraton og 10 kilometer. Antall deltakere var rundt 3000 på alle 3 distansene. Guttene fra Bergen deltok begge på halvmaraton. Temperaturen var rundt 22 grader under løpet på søndagen. Løypen var veldig fin, og det var en del folk langs løypen som heiet. Det var mye mat og drikke etter målgang. Arrangementet kunne også by på gratis masasje, muligheten for å kjøle beina i iskalde bassenger og andre muligheter for behandling av møre bein. 
 
Det er et fantastisk arrangement og Alematehu gleder seg allerede til neste år. Her går det an å kombinere løpet med en feriereise med familie og venner.  Alemayehu gir opplegget et en sterk anbefaling. Absolutt noe å tenke på for alle Vareggløpere.  sterkeste.

2011-01-28 10:44:34