Bergenslekene og Isdalen

Travel start på helgen. Ungdomsløperne var i aksjon på Fana Stadion, mens den eldre garden kjørte flere skift i Isdalen.

Rasmus Vonen, Tom Skjæråsen og Jonas Gjesdal trykket til igjen på Fanas fine tartan. Alle guttene løp i et kjempestort felt på 800 meter. Det var faktisk så mange i heatet at arrangørene hadde visse problemer med å rekonstruere målgangen. Når tidene er fordelt regner vi med at Jonas får notert høy 2.03, en offensiv Tom noe på 2.05 tallet, mens Rasmus ikke fant flyten og resignerte mot 2.15.

I Isdalen ble det mot reglene kalt inn til en fortrening klokken 14.00. Odd-Anders sørget for godt tempo på denne økten. Forhåpentligvis var det med på å vende gradienten til Pål Sulesunds formkurve. Prins Alemayehu var på plass til hovedøkten. Seierherren fra Isdalsløpen ordnet med at både Nancy Sommer og Mats Andersen fikk presset slik de bør lørdag ettermiddag.

Søndag blir det mer Bergensleker på Fana Stadion. Da vil også friskusen Magnus Vonen være i aksjon. Værmeldingene tyder ellers på at det blir løp over Vidden. Det er en kraftprøve som bør passe mange Vareggløpere.

alt

Fortsatt fart som gjør det vanskelig for fotografen

2011-09-10 17:30:26